Ugekort til Læsø Kur

Med et ugekort til Læsø Kur kan du selvbehandle dig i vores varme og lindrende saltbade. vi anbefaler at du kommer 2 gange om dagen med min. 3 timers mellemrum

Med  i dit ugekort vil der være :

 • Mulighed for at deltage i de planlagte aktiviteter for vores henviste patienter
 • Vores cremer, som vi vil vejlede dig i

Derudover kan der være mulighed for tilkøb af smalspektret UVB lysbehandling – Dette kræver henvisning fra egen hudlæge.

Bookinger og priser

Da der er begrænsninger i antallet af henvisninger fra dermatologer, er der flere og flere, der vælger et selvbetalt ophold. Vi lægger vægt på at sammensætte et behandlingsforløb, der er tilpasset dine behov og ønsker, og derfor beder vi dig kontakte os for et konkret tilbud. Du kan læse om lønrefusion, besøgsmuligheder, m.m. under praktiske oplysninger.

Obs. Herudover betales altid 750,- kr. forud i depositum til slutrengøring af lejligheden.

Disse betales dog tilbage, hvis lejligheden kan godkendes rengjort ved afrejse.

Forløb

Læsø Kur, tilbyder løbende ophold for selvbetalere. Opholdets længde varierer fra 1 uge til 4 uger. En uges ophold løber fra mandag til søndag. Du ankommer til Læsø den aftalte dato (typisk mandag morgen), hvorefter din behandling går i gang.

Indlogering

Du får din egen hytte på Vesterø Camping, med køkken, bad, soveværelse og stue. Der er trådløst internet og tv i alle vores lejligheder.hytten ligger i umiddelbar nærhed af Læsø Kur. I hytten forefindes sengetøj og andet linned.

Det er muligt at få besøg under opholdet, og børn har mulighed for at deltage i skole eller børnehave. I enkelte af vores lejligheder er husdyr tilladt, således du undgår at de skal i pleje mens du er i behandling.

Opstart af behandling

Dit ophold starter med en konsultation, hvor din helbredstilstand og medicinering registreres. Sværhedsgraden af din psoriasis vurderes efter PASI-score, der tages billeder af din psoriasis og dine blodprøver gennemgås. Hvorefter din individuelle behandling planlægges med lysbehandling, saltbade, indsmøringer mm.

Derudover vil du have en samtale med vores sundhedskoordinator. Her vil I få en snak om din almene sundhedstilstand, kost- og motionsvaner mm. Sundhedskoordinatoren vil ud fra spørgeskema samt individuel samtale, guide dig til en sundere livsstil, til gavn for din psoriasis. Du vil også få vejledning i motion/træning der bliver tilpasset lige nøjagtigt til dig. Sundhedskoordinatoren har sin faste gang på Læsø Kur og følger dig derfor tæt, for at støtte og vejlede dig under hele opholdet.

Den daglige behandling

Den daglige behandling kan se således ud:

 • Kl. 7.40 : Morgen aktivitet
 • kl. 8:40 : 45 min badning i 12% saltbassin.
 • Selvstændig indsmøring i kropscreme.
 • Pause
 • kl. 14.45: 45 min. badning i 12% saltbassin
 • Selvstændig indsmøring i kropscreme

Praktisk information

Læsø færgen har dagligt flere afgange, såfremt du medbringer bil til Læsø, skal du huske at booke billet i god tid (specielt i sommerhalvåret). Skal du blot have en person billet, er det nok, bare at møde op på færgekontoret 30 min. inden afgang og købe billetten der. HUSK at gemme din billet, da denne efterfølgende refunderes ved et henvist ophold (dog kun person billetten). Du kan læse mere om afgange og priser på www.laesoe-line.dk

Ønsker du at lære Læsø bedre at kende inden dit ophold, kan vi anbefale dig at tage et kig på www.visitlaesoe.dk her vil du kunne finde information om oplevelser, naturen, historien og arrangementer på Læsø.

Hvad bør du medbringe

 1. Medicin og produkter du bruger til dagligt
 2. Hverdagstøj til det danske klima
 3. Bade- og sportstøj
 4. Bøger, musik, spillekort, osv.

Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål til vores faciliteter >>

Kontakt

Er den ønskede tid ikke ledig online? Ring blot +45 98 49 13 22 – vi finder altid en løsning! Vi glæder os til at se jer. Hvis du allerede nu ved hvilken behandlinger du vil oplevel på Læsø Kur så kan du booke online herunder.

Kurv
 • Ingen produkter i kurven.