FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Spørgsmål omkring Læsø Kur

Du sidder måske tilbage med spørgsmål, så vi besvarer de mest generelle spørgsmål på denne side. Læs samtlige svar ved at klikke på spørgsmålene.

Hvad er med i heldagsturen/supertilbudet?

Vores meget populære heldagstur også kaldet ”Supertilbud” indeholder:

  • Færgefart Frederikshavn/Læsø t/r
  • Morgenmad på færgen
  • Entre til hele Læsø Kur og alle de skønne saltbade, spa, dampbade mv. inkl. håndklæder og badekåbe.
  • Frokost på Læsø Kur
  • Kaffe og kage på færgen hjem

Skal vi have bilen med over på Læsø?

Det kommer meget an på hvad I skal opleve på Læsø, går turen til Læsø Kur og I ikke har planer om at skulle en masse rundt på Læsø, er en bil slet ikke nødvendig. Samtidig er bussen på Læsø gratis, så man stiger bare på og får en god snak med chaufføren og de lokale. Vær dog opmærksom på at bussen ikke kører så ofte.

Men bil er en god ide at medbringe, hvis I skal være på Læsø flere dage og samtidig ønsker at komme rundt på Læsø og ikke mindst se de mange naturoplevelser.

El bil – der er også mulighed for at leje en elbil på havnen i Vesterø, hvis I ikke har medbragt bil og alligevel fortryder. Kontakt Læsø turistbureau for nærmere information herom.

Kan man tage sin cykel med på færgen?

Ja man køber blot en cykelbillet på færgekontoret.

Hvor lang tid tager færgeturen?

Færgeoverfarten tager 1 ½ time og der forefindes legeområde, tv stue, soldæk og bistro på færgen.

Vipper Læsø færgen meget?

Læsø færgen ligger rigtig godt i vandet og det er slet ikke ”som i gamle dage”, hvor mange ynder at fortælle historier om hvor frygtelig turen var. Selvfølgelig kan der være dage, hvor man godt kan mærke færgen skvulpe. Men på grund af den geografiske placering, har selv en strid vestenvind ikke den store indflydelse på sejladsen.

Enkelte gange, kan det dog være nødvendigt at aflyse afgange pga. vejrlig, er dette tilfælde vil meddelelser om dette blive lagt ud på Læsø færgens hjemmeside samt deres facebook side.

Hvor langt er der fra færgen til Læsø Kur?

Læsø Kur ligger ca. 400 m. fra færgen – en gåtur på 5 minutter langs vandet. Alternativt ankommer gratis bussen til færgen få minutter efter ankomst, denne kører kort efter direkte forbi Læsø Kur.

Hvilken færgeafgange skal vi vælge – og bestemmer vi selv hvilken vi vil tage?

Når du skal besøge Læsø Kur på en heldagstur/Supertilbud, skal du altid afrejse fra Frederikshavn kl. 7.50, hjemrejse tidspunktet bestemmer du selv, husk blot at gøre opmærksom på hvis du ønsker at kombinere Læsø Kur oplevelsen med en overnatning på Læsø Kur.

Kan vi selv vælge dato for besøg i forbindelse med en heldagtsur/supertilbud?

Ja det kan I. Læsø Kur har åben året rundt, med undtagelse af januar samt søndage i vintersæsonen. På alle vores åbningsdage byder vi dig hjertens gerne velkommen, så I vælger helt selv hvornår det passer bedst.

Kan man nå at se andet på Læsø, når man er på en heldagstur?

Ja det kan man godt, dog er det en god ide at vælge en dag, hvor færgen sejler hjem 18.40. Man kan vælge at ”tage øen rundt” med bussen når man ankommer til Læsø og så komme på Læsø Kur efterfølgende. Mange nyder også et par timer på havnen i Vesterø eller på stranden i sommersæsonen.

Skal vi selv medbringe eksempelvis håndklæder?

På Læsø Kur får I udleveret håndklæder, badestrømper og badekåbe. I skal derfor blot medbringe badetøj (kan også lejes på Læsø Kur) samt personlige plejeprodukter.

Må jeg have min mobiltelefon med ind i bade arealerne?

Vi anbefaler ikke at medbringe sin mobil i badearealet, da saltvandet ikke harmonere særlig godt med elektronisk udstyr. Skulle du have lyst til at medbringe telefonen for at tage et par billeder, er det naturligvis okay med os. Blot du viser hensyn til de øvrige gæster og HUSKER at sætte den på lydløs samt slå vibration fra.

Er Læsø Kur kun for folk med psoriasis?

Nej, Læsø Kur er et nordisk kurbad, der flere gange er blevet nomineret og vundet priser for deres wellness afdeling. Vores bade og behandlinger er baseret på Læsø salt og andre naturlige og sunde ingredienser, som alle har en rigtig positiv og afslappende indvirkning på krop og sjæl.

Må vi have børn med?

Normalt er der åben for alle fra 16 år. Vi har i 2020 og 2021 ikke familiedage, som vi tidligere har haft på udvalgte dage.

Sælger der spa produkter på Læsø Kur?

Ja, vi har et bredt men velovervejet udvalg af produkter. Vi ligger vægt på at udvælge produkter som er baseret på naturens vidunderlige ingredienser. Alle vores produkter er afprøvet af os selv inden de kommer i butikken, så vi ved hvorledes de virker og kender deres fordele hver især. Vi har produkter med anti age, til følsom hudpleje, til særlige former for lidelser mv.

Kan vi vente med at booke behandlinger til vi ankommer?

Der er generelt stor efterspørgsel på vores behandlinger, derfor anbefaler vi, at du reservere i god tid. Men Hvis du ikke har fået reserveret på forhånd, så spørg gerne i receptionen, så vil vi gøre hvad vi kan for at finde en ledig tid.

Kan man bare møde op eller skal man reservere på forhånd?

Vi anbefaler at reserverer plads til kurbadet, grundet de nuværende coronarestriktioner.

Kan man overnatte på Læsø Kur?

Vi har desværre ikke overnatning på selve Læsø Kur. Men vi har et godt samarbejde med en lang række rigtig gode overnatningssteder. Du kan læse mere om vores samarbejdspartnere under fanen ”Kurophold” hvor vi har listet en række overnatningsmuligheder på Læsø samt special tilbud til vores gæster der vil have en samlet pakke.

Tilmeld dig Læsø Kurs nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev i dag for at modtage opdateringer om de seneste nyheder og specielle tilbud!
Nej tak
Tak for din tilmelding. Du skal bekræfte din e-mailadresse, før du er færdig. Tjek din e-mail, og følg vejledningen.
Vi respekterer dit privatliv. Dine oplysninger er sikre og vil aldrig blive delt.
This is a special one time offer!
×
×
WordPress Popup