Mangler du svar - find det herunder

Her på siden kan du få svar på ofte stillede spørgsmål i forbindelse med transport til og fra Læsø, endagsturen/supertilbuddet samt vores mange spændende behandlinger. 

Hvis du ikke finder svar på det du søger, så er du mere end velkommen til at kontakte os direkte med eventuelle spørgsmål.

Transport

Det kommer meget an på hvad I skal opleve på Læsø, går turen til Læsø Kur og I ikke har planer om at skulle en masse rundt på Læsø, er en bil slet ikke nødvendig. Samtidig er bussen på Læsø gratis, så man stiger bare på og får en god snak med chaufføren og de lokale. Vær dog opmærksom på at bussen ikke kører så ofte.

Men bil er en god ide at medbringe, hvis I skal være på Læsø flere dage og samtidig ønsker at komme rundt på Læsø og ikke mindst se de mange naturoplevelser.

El bil – der er også mulighed for at leje en elbil på havnen i Vesterø, hvis I ikke har medbragt bil og alligevel fortryder. Kontakt Læsø turistbureau for nærmere information herom.

Ja man køber blot en cykelbillet på færgekontoret.

Færgeoverfarten tager 1 ½ time og der forefindes legeområde, tv stue, soldæk og bistro på færgen.

Læsø færgen ligger rigtig godt i vandet og det er slet ikke ”som i gamle dage”, hvor mange ynder at fortælle historier om hvor frygtelig turen var. Selvfølgelig kan der være dage, hvor man godt kan mærke færgen skvulpe. Men på grund af den geografiske placering, har selv en strid vestenvind ikke den store indflydelse på sejladsen.

Enkelte gange, kan det dog være nødvendigt at aflyse afgange pga. vejrlig, er dette tilfælde vil meddelelser om dette blive lagt ud på Læsø færgens hjemmeside samt deres facebook side.

Læsø Kur ligger ca. 400 m. fra færgen – en gåtur på 5 minutter langs vandet. Alternativt ankommer gratis bussen til færgen få minutter efter ankomst, denne kører kort efter direkte forbi Læsø Kur.

Når du skal besøge Læsø Kur på en heldagstur/Supertilbud, skal du altid afrejse fra Frederikshavn kl. 7.50, hjemrejse tidspunktet bestemmer du selv, husk blot at gøre opmærksom på hvis du ønsker at kombinere Læsø Kur oplevelsen med en overnatning på Læsø Kur.

Det er desværre ikke muligt at overnatte i Læsø Kur. Til gengæld kan du booke overnatning hos flere af de gode steder lige i nærheden. Vi kan fx. anbefale Hotel Havnebakken.

Endagsturen/supertilbuddet

Vores meget populære heldagstur også kaldet ”Supertilbud” indeholder:

  • Færgefart Frederikshavn/Læsø t/r
  • Morgenmad på færgen
  • Entre til hele Læsø Kur og alle de skønne saltbade, spa, dampbade mv. inkl. håndklæder og badekåbe.
  • Frokost på Læsø Kur
  • Kaffe og kage på færgen hjem

Næsten. Vi har lukket i januar måned.  Supertilbuddet kan ikke benyttes i vores højsæson. 

Ja det kan man godt, dog er det en god ide at vælge en dag, hvor færgen sejler hjem 18.40. Man kan vælge at ”tage øen rundt” med bussen når man ankommer til Læsø og så komme på Læsø Kur efterfølgende. Mange nyder også et par timer på havnen i Vesterø eller på stranden i sommersæsonen.

Behandlinger

På Læsø Kur får I udleveret håndklæder, badestrømper og badekåbe. I skal derfor blot medbringe badetøj (kan også lejes på Læsø Kur) samt personlige plejeprodukter.

Vi anbefaler ikke at medbringe sin mobil i badearealet, da saltvandet ikke harmonere særlig godt med elektronisk udstyr. Skulle du have lyst til at medbringe telefonen for at tage et par billeder, er det naturligvis okay med os. Blot du viser hensyn til de øvrige gæster og HUSKER at sætte den på lydløs samt slå vibration fra.

Nej, Læsø Kur er et nordisk kurbad, der flere gange er blevet nomineret og vundet priser for deres wellness afdeling. Vores bade og behandlinger er baseret på Læsø salt og andre naturlige og sunde ingredienser, som alle har en rigtig positiv og afslappende indvirkning på krop og sjæl.

Normalt er der åben for alle fra 16 år, men på udvalgte dage holder vi familie-aften. Hold øje under vores åbningstider.

Ja, vi har et bredt men velovervejet udvalg af produkter. Vi ligger vægt på at udvælge produkter som er baseret på naturens vidunderlige ingredienser. Alle vores produkter er afprøvet af os selv inden de kommer i butikken, så vi ved hvorledes de virker og kender deres fordele hver især. Vi har produkter med anti age, til følsom hudpleje, til særlige former for lidelser mv.

Der er generelt stor efterspørgsel på vores behandlinger, derfor anbefaler vi, at du reservere i god tid. Men Hvis du ikke har fået reserveret på forhånd, så spørg gerne i receptionen, så vil vi gøre hvad vi kan for at finde en ledig tid.

Vi anbefaler i øjeblikket plads-reservation til kurbadet. Kontakt os via e-mail eller telefon.

Vi har desværre ikke overnatning på selve Læsø Kur. Men vi har et godt samarbejde med en lang række rigtig gode overnatningssteder. Du kan læse mere om vores samarbejdspartnere under fanen ”Kurophold” hvor vi har listet en række overnatningsmuligheder på Læsø samt special tilbud til vores gæster der vil have en samlet pakke.

Kurv
  • Ingen produkter i kurven.