Mangler du svar - find det herunder

Her på siden kan du få svar på ofte stillede spørgsmål i forbindelse med transport til og fra Læsø, endagsturen/supertilbuddet samt vores mange spændende behandlinger. 

Hvis du ikke finder svar på det du søger, så er du mere end velkommen til at kontakte os direkte med eventuelle spørgsmål.

Transport

Færgeoverfarten tager 1 ½ time og der forefindes legeområde, tv stue, soldæk og bistro på færgen.

Når du skal besøge Læsø Kur på en endagstur som SpaDag/Supertilbud, skal du altid afrejse fra Frederikshavn kl. 7.50. Hjemrejse tidspunktet på dagen bestemmer du selv. Der vil oftest være færgeafgang kl. 15.00 og 18.40.

Læsø færgen ligger rigtig godt i vandet og det er slet ikke ”som i gamle dage”, hvor mange ynder at fortælle historier om hvor frygtelig turen var. Selvfølgelig kan der være dage, hvor man godt kan mærke færgen skvulpe. Men på grund af den geografiske placering, har selv en strid vestenvind ikke den store indflydelse på sejladsen.

Enkelte gange, kan det dog være nødvendigt at aflyse afgange pga. vejrlig, er dette tilfælde vil meddelelser om dette blive lagt ud på Læsø færgens hjemmeside samt deres facebook side.

Læsø Kur ligger ca. 400 m. fra færgen – en gåtur på 5 minutter langs vandet. Alternativt ankommer gratis bussen til færgen få minutter efter ankomst, denne kører kort efter direkte forbi Læsø Kur.

Ja man køber blot en cykelbillet på færgekontoret.

Det kommer meget an på hvad I skal opleve på Læsø. Går turen til Læsø Kur og I ikke har planer om at skulle en masse rundt på Læsø, er en bil slet ikke nødvendig. Samtidig er bussen på Læsø gratis, så man stiger bare på og får en god snak med chaufføren og de lokale. Vær dog opmærksom på at bussen ikke kører så ofte.

Men bil er en god ide at medbringe, hvis I skal være på Læsø flere dage og samtidig ønsker at komme rundt på Læsø og ikke mindst se de mange naturoplevelser.

El bil – der er også mulighed for at leje en elbil på havnen i Vesterø, hvis I ikke har medbragt bil og alligevel fortryder. Kontakt Læsø turistbureau for nærmere information herom.

Det er desværre ikke muligt at overnatte i Læsø Kur. Til gengæld kan du booke overnatning flere forskellige steder på Læsø.

Endagsturen/supertilbuddet

Næsten. Vi har lukket i januar måned.  Supertilbuddet/Spadagen kan ikke benyttes i vores højsæson, medmindre du har købt særskilt billet til denne periode.

SpaDag/SpaDag-Deluxe kan benyttes alle åbningsdage.

Vores meget populære heldagstur også kaldet ”Supertilbud” indeholder:
  • Færgefart Frederikshavn/Læsø t/r
  • Morgenmad på færgen
  • Entre til hele Læsø Kur og alle de skønne saltbade, spa, dampbade mv. inkl. håndklæder og badekåbe.
  • Frokost på Læsø Kur
  • Kaffe og kage på færgen hjem
OBS: Lige nu (juli 2023) har vi tekniske udfordringer, så du skal selv booke og betale din færgebillet. Læs mere her – eller kontakt os på [email protected]

Ja det kan man godt, dog er det en god ide at vælge en dag, hvor færgen sejler hjem 18.40. Man kan vælge at ”tage øen rundt” med bussen når man ankommer til Læsø og så komme på Læsø Kur efterfølgende. Mange nyder også et par timer på havnen i Vesterø eller på stranden i sommersæsonen.

Supertilbuddet/spadagen er købt som en endags tur. Derfor vil den ene færgebillet gå tabt, hvis ikke du rejser ud og hjem samme dag. Så vil du selv skulle gå ind og booke/betale for en ny ud- eller hjemrejsebillet. Hør om dine muligheder for at omkonvertere din spadag/supertilbud til et spaophold ved at kontakte vores Badehotel på
[email protected]

Der er ikke inkluderet bil i Spadagstilbuddet (supertilbud/endagstur).

Læsø kur er udvidet med Havnebakken Læsø Kur og Badehotel. 

Havnebakken Læsø Kur og Badehotel byder på flere retters menu, lækker morgenmadsbuffet og  mulighed for overnatning på Læsøs bedste beliggenhed.

For mere information og booking: 
Kontakt: [email protected]    

Behandlinger

Der er generelt stor efterspørgsel på vores behandlinger, derfor anbefaler vi, at du reserverer i god tid. Hvis du ikke har fået reserveret på forhånd, så spørg gerne i receptionen, så vil vi gøre hvad vi kan for at finde en ledig tid.

På Læsø Kur får I udleveret håndklæder, badestrømper og badekåbe. I skal derfor blot medbringe badetøj (kan også lejes på Læsø Kur) samt personlige plejeprodukter.

Man kan godt møde op uanmeldt til entré, men i spidsbelastnings-perioder kan du risikere at der er fyldt, og må vente på adgang. Vi anbefaler derfor entré-reservation til kurbadet, hvis du vil være sikret adgang. Kontakt os via e-mail: [email protected] eller telefon 98 49 13 22.

Nej, Læsø Kur er et nordisk kurbad, der flere gange er blevet nomineret og vundet priser for deres wellness afdeling. Vores bade og behandlinger er baseret på Læsø salt og andre naturlige og sunde ingredienser, som alle har en rigtig positiv og afslappende indvirkning på krop og sjæl.

Der er kun adgang for personer over 16 år. På særligt udvalgte dage i sommer-, påske-, og efterårsferien, holder vi FamilieKur. Her må børn fra 5-15 år komme med. Obs. børn under 5 har ingen adgang. – Hold øje under vores åbningstider for at se dage og tidspunkter for FamilieKur.

Ja, vi har et bredt men velovervejet udvalg af produkter. Vi ligger vægt på at udvælge produkter som er baseret på naturens vidunderlige ingredienser. Alle vores produkter er afprøvet af os selv inden de kommer i butikken, så vi ved hvorledes de virker og kender deres fordele hver især. Vi har produkter for anti age, til følsom hudpleje, til særlige former for lidelser mv.

Vi anbefaler ikke at medbringe sin mobil i badearealet, da saltvandet ikke harmonere særlig godt med elektronisk udstyr. Skulle du have lyst til at medbringe telefonen for at tage et par billeder, er det naturligvis okay med os. Blot du viser hensyn til de øvrige gæster og HUSKER at sætte den på lydløs samt slå vibration fra.

Gavekort

Nogle af vores gavekort er gyldige op til 3 år efter købsdato. Se datoen på dit gavekort.

Hvis dele af disse 3 år er løbet henover vores nedlukningsperiode, grundet Corona, vil der være en mulighed for, at dit gavekort kan forlænges med 6 måneder.

OBS:
Dette kan kun ske efter aftale med Læsø Kur. Ring på 98 49 13 22 eller send en mail på [email protected]

 

 

Der er mulighed for at omdanne et gavekort købt som supertilbud/spadag til et værdibevis af den oprindelige købspris. Dette vil du kunne bruge på entré, behandlinger, varer i Caféen, produkter i butikken eller på webshoppen.  

OBS.
Dette kan kun ske efter aftale med Læsø Kur. Kontakt os på 98 49 13 22 – eller på mail [email protected]

Gavekort til Supertilbud udløber 23/6 2023.
Har du ikke mulighed for at anvende det inden da, kan du anvende det i webshoppen til at købe et nyt gavekort eller til produkter. Læg en ordre og angiv dit gavekortnummer og beløb, så fratrækkes det når vi behandler ordren. Ved tvivl kontakt os gerne – TAK 🙂