Cookie- og privatlivspolitik

Ejeroplysninger

Læsø Kur
Vesterø Havnegade 28, 9940 Læsø

Telefon: 98491322
Email: [email protected]

 

Dette website anvender cookies

En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer el. tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

 

Sådan sletter eller blokerer du for cookies

http://minecookies.org/cookiehandtering

 

Formål med cookies på vores website:

  • At gemme dine indstillinger.
  • Trafikmåling og statistik.
  • Målretning og frekvensstyring af annoncering.

Tredjeparter med adgang til at sætte cookies

Læsø kur lagrer ikke selv cookies hos dig som bruger. Dog lagrer nogle hjælpeprogrammer, bl.a. Google Analytics, cookies for at identificere besøgende på sitet. Disse cookies bruges ikke til at indsamle oplysninger om dig personligt eller de oplysninger, du har liggende på din computer.

Vi registrerer udelukkende, at du har besøgt vores hjemmeside, hvilke sider du ser, hvor ofte m.v. – uden at vi på nogen måde kan identificere dig personligt. Disse oplysninger bruger vi udelukkende til at forbedre vores hjemmeside.

 

Persondata

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver samtykke hertil, og vi indsamler ikke personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Du afgiver dine personlige oplysninger på eget ansvar. Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret.

Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Tilmeld dig Læsø Kurs nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev i dag for at modtage opdateringer om de seneste nyheder og specielle tilbud!
Nej tak
Tak for din tilmelding. Du skal bekræfte din e-mailadresse, før du er færdig. Tjek din e-mail, og følg vejledningen.
Vi respekterer dit privatliv. Dine oplysninger er sikre og vil aldrig blive delt.
This is a special one time offer!
×
×
WordPress Popup
BLACK WEEKEND: Spar 20%!
Læsø Kur går i sort! Spar 20% på alle vores SALTKUR-produkter OG spar YDERLIGERE 20% på vores Supertilbud - en endagstur til Læsø med fuld forkælelse. Normal tilbudspris 500 kr. - Resten af ugen KUN 400 KR!
We respect your privacy. Your information is safe and will never be shared.
×
×
WordPress Popup