Wellness behandlinger

Her får du overblik over de forskellige behandlinger i  Læsø Kur.

Vi anbefaler, at du booker tid til behandling på forhånd – gerne i god tid, hvilket du kan gøre online herunder.

Har du gavekort til Læsø Kur og ønsker at booke en behandling,  booker vi behandlingen for dig.

Gyldig annullering / ændring af bookede behandlinger, skal ske senest 48 timer inden behandlingstiden starter, for fuld refundering.

Vakuumterapi

Vakuumterapi er en behandling til dig, der gerne vil styrke dit blodomløb og -cirkulation.

Behandlingen er afslappende, smerte- og risikofri og foregår fuldt påklædt, liggende på ryggen eller maven. Behandlingen tager 30-40 min.

PRIS: 300,-

Ansigtsbehandling

Afstressende ansigtsbehandling hvor vi forkæler din hud med plejende produkter. Mens du slapper af, renses, peeles, masseres og genfugtes din hud. 

TID: 25 MIN.
PRIS: 445,-

Skægbehandling

Nyd vores plejende skægbehandling med lækre produkter til ansigt og skæg. Vi renser, vasker, masserer og tilfører olier. Skægget vil føles og dufte frisk og velplejet. 

TID: 25 MIN.
PRIS: 445,-

Wellness for dine fødder​

Vi starter med et skønt fodbad, efterfølgende laver vi en peeling af dine fødder med en saltskrub og behandlingen afsluttes med en dejlig fodmassage. Opfrisker trætte og ømme fødder. Dine fødder vil takke dig!

TID: 25 MIN.
PRIS: 445,-

Fysiurgisk Massage
(25 min.)

Nyd en dejlig nakke-, skuldre- og ryg-massage i vores plejende økologiske olier. 

TID: 25 MIN.
PRIS: 515,-

Body Scrub

Vores mest populære behandling. En næringsrig peeling i enten Læsø Salt eller Nordic Ambers Ravscrub. Behandlingen afsluttes med en let indsmøring i vores populære SALTKUR Bodysilk lotion og en skøn, afstressende ansigtsbehandling.

TID: 50 MIN.
PRIS: 895,-

Aromaterapi

Vores dejlige afstressende og meget populære helkrops behandling i opvarmet økologisk olie tilført duftende æterisk olie, som efterlader din hud blød og fugtmættet.

Den terapeutiske effekt virker i op til 24 timer efter din behandling er afsluttet. Hverdagen slipper sit tag og du vil føle dig afstresset og energifornyet efter denne skønne behandling. 

TID: 50 MIN.
PRIS: 895,-

Algeindpakning

Du bliver pakket ind i varme økologiske alger, der har udrensende effekt og stimulerer stofskiftet. Behandlingen afsluttes med en let indsmøring i vores populære SALTKUR Bodysilk lotion og en skøn, afstressende ansigtsbehandling. 
Ikke egnet til gravide.

TID: 50 MIN.
PRIS: 895,-

Lerindpakning

Behandlingen starter med en indpakningen i varm blåler fra Læsø til ømme led og muskler. Behandlingen afsluttes med en let indsmøring i vores populære SALTKUR Bodysilk lotion og en skøn, afstressende ansigtsbehandling. 

TID: 50 MIN.
PRIS: 895,-

Fysiurgisk Massage (50 min.)

Prøv vores dybdegående fysiurgiske massage med plejende økologisk olie. Massagen aktiverer blodomløbet og løsner spændinger i muskler og led. Ydermere efterlades din hud blød og fugtmættet.

TID: 50 MIN.
PRIS: 895,-

Læsø-kuren

Behandlingen hvor du får den helt store oplevelse med vores blødgørende SALTKUR Body Scrub, indpakning i varme alger eller blåler, skøn ansigtsbehandling og let massage i beroligende SALTKUR Bodysilk lotion.

Vælg behandlingen med franske alger eller blåler fra Læsø:

Alger = stimulerer stofskiftet og udrensende for huden. Ikke egnet til gravide.
Blåler = lindrende effekt på ømme led og muskler.

TID: 80 MIN.
PRIS: 1.295,-

Parkuren (for 2)

En skøn behandling for 2 personer i samme rum.

I starter med en vitaminrig og nærende kropspeeling med Læsø Salt og aromatiske olier. Herefter en afstressende wellness massage.

Behandlingen afsluttes med en dejlig ansigts- eller skægbehandling.

TID: 80 MIN.
PRIS: 2.295,-

Deluxe-kuren (for 2)

80 minutters jer tid med forkælelse af vore dygtige spa-terapeuter. I får den helt store oplevelse med vores blødgørende SALTKUR Body Scrub eller Nordic Ambers Ravscrub, indpakning i varme alger eller blåler, skøn ansigtsbehandling og let massage i beroligende plejende økologisk olie.

Efter behandlingen kan I slappe af i en af vore lounges hvor I får serveret bobler med snacks og udleveret en gave.

Vælg behandlingen med alger fra Frankrig eller blåler fra Læsø.

Alger = stimulerer stofskiftet og udrensende for huden. Ikke egnet til gravide.

Blåler = lindrende effekt på ømme led og muskler.

TID: 80 MIN.
PRIS: 2.895,-

Skal vi hjælpe?

Er den ønskede tid til behandling ikke tilgængelig online, så send os en mail på [email protected] – så prøver vi at finde en løsning. Vi svarer hurtigst muligt – i travle perioder kan der gå op til 48 timer.
Træffer du os ikke på telefonen pga. travlhed, så send os gerne en mail – tak.