Saltbadene

OBS: Barbering frarådes op til 48 timer inden brug af saltbadene, da det ellers vil kunne mærkes (svien i huden)!


Disse bade er baseret på den salt Læsø er så berømt for alias ”det hvide guld fra Læsø”. Badene med restlage er opvarmet til 37 grader og indeholder et hav af mineraler, salte samt alger. De varme bassiner er især godt til at lindre ved muskelspændinger, skader og gigt.

Saltvandet stammer fra Rønnerne på Læsø, hvor undergrundens lerlag, vinterens oversvømmelser og de mange soltimer, sørger for grundvand med op mod 12 % salt. Dette vand opsamles i brønde på Rønnerne og afhentes løbende af saltsyderne. Herefter går produktionen af Læsø Salt for alvor i gang, og det saltholdige grundvand sydes på jernpander over åben ild, hvorefter krystalliseringen af salt begynder. På et tidspunkt træder de bitre salte frem og produktionen af spisesalt er ikke længere muligt. Men på grund af fordampningen, indeholder vandet på dette tidspunkt helt op mod 30 % salt og ikke mindre end hele 92 forskellige spormineraler, alger, salte mm.

Dette vand er særdeles velegnet til hudpleje og er igennem mange årtier blevet benyttet til behandling af forskellige hudsygdomme. Sammensætningen af saltvandet er helt identisk med det vi mennesker har i f.eks. vores tårekanaler og dermed helt naturligt for kroppen.

Netop denne restlage også kaldet ”råbrine” benyttes i saltbadene på Læsø Kur.

Det store bassin

I dette bassin er det oplagt at svømme et par (små) baner. Dette bassin danner ligeledes rammerne for vores AquaFitness, som vi tilbyder til større grupper samt på fastlagte dage året rundt. Bassinnet er opvarmet til 29 gader.


Behandlinger & Booking

Er den ønskede tid ikke ledig online?
Ring blot +45 98 49 13 22 - vi finder altid en løsning! Vi glæder os til at se jer.

Support ved booking
Ring +45 98 49 13 22

Tilmeld dig Læsø Kurs nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev i dag for at modtage opdateringer om de seneste nyheder og specielle tilbud!
Nej tak
Tak for din tilmelding. Du skal bekræfte din e-mailadresse, før du er færdig. Tjek din e-mail, og følg vejledningen.
Vi respekterer dit privatliv. Dine oplysninger er sikre og vil aldrig blive delt.
This is a special one time offer!
×
×
WordPress Popup