Kirketårn & Hvilearealer

Kirketårnet

Det gamle kirketårn er i dag ombygget således det er muligt for besøgende, at følge trapperne helt op i toppen. Herfra kan du nyde udsigten ud over Læsø og havet. Det er en helt speciel følelse at stå helt oppe hvor klokken i sin tid havde hjemme. Kirkeklokken som for øvrigt i dag pryder i Bangsbo Kirke i Frederikshavn.

Solhaven

Med de store glaspartier, er solhaven det oplagte sted at lade sig flyde hen. Her står Trip Trap liggestole, så du i ly for vejret kan ligge og slappe helt af enten med en bog eller bare mens du nyder udsigten udover Kattegat. Solhaven er ligeledes her vi afholder en lang række af vores arrangementer, som foredrag, aftens-arrangementer med spisning mm.

Hvilestuen

På 1. sal finder du vores hyggelige hvilestue, hvor du både kan tage et lille hvil, nyde et glas bobler eller ”bare” nyde roen og stilheden med udsigt over Kattegat.

Caféen

I vores café-område, er der frugt og vand til fri afbenyttelse. Ligeledes er der mulighed for at forudbestille og nyde en Sandwich eller Brunchplatte. Her kan købes lækker luksus kaffe, sodavand og økologiske drikke. Eller måske du mere er til sprudlende bobler der kan nydes i spaen.


Behandlinger & Booking

Er den ønskede tid ikke ledig online?
Ring blot +45 98 49 13 22 - vi finder altid en løsning! Vi glæder os til at se jer.

Support ved booking
Ring +45 98 49 13 22